+31 6 51163088     info@vivreuitvaartmuziek.nl


Pierre en Marjolein van der Spek


Wij hebben binnen korte tijd eerst onze vader en toen onze moeder naar hun laatste rustplaats moeten brengen, binnen de corona tijd, dus met een beperkt aantal mensen. Op zo'n moment komt er veel op je af en dan is het heel fijn dat je dingen uit handen kunt geven. Met één telefoontje, "buiten kantooruren", was de kerk, de organist en de zang geregeld, want een uitvaart zonder zang, kan echt niet. Bij beide uitvaarten was de zang zo mooi ingevuld dat dit echt een aanvulling was. Een echte aanrader ook als de corona straks verdwenen is. Tijdens een uitvaart in de kerk heb je vaak twee kampen. Het ene kamp is niet gewend om te zingen en het andere kamp kan geen woord uit brengen. Oplossing laat Arjan, Vivre Uitvaartmuziek, naast de piano of orgel de zang regelen, je zult er geen spijt van krijgen!


Ignar Rip


Wat ben ik blij dat de uitvaartleider mij in contact bracht met Arjan Breukhoven. Direct een prettig contact en Arjan begreep direct wat ik wilde. Met als resultaat dat we letterlijk de juiste toon hadden bij de uitvaart van mijn tante. Een zangeres die vaste soliste is bij Andre Rieu, een top violist en Arjan Breukhoven zelf op de piano, pardon vleugel. Maar die was er in eerste instantie niet. Arjan heeft toen voor redelijk prijs een vleugel georganiseerd. Echt geweldig. 

Vanuit Amerika, Australië, Oostenrijk en natuurlijk vanuit Nederland kreeg ik complimenten voor de life gespeelde muziek. Perfect, passend bij de afscheidsdienst zodat alles een geheel was.

Live muziek is een absolute aanvulling bij een uitvaart. Wil je kwaliteit, geen gedoe dan beveel ik Arjan Breukhoven zeer aan.


ds. Robert-Jan van Amstel


Toonkunstenaar Arjan Breukhoven heeft een groot talent voor muziek maken én hij is een sfeermens. De muziek die hij maakt tijdens een uitvaartplechtigheid is altijd passend bij de stemming van degenen die afscheid nemen. Daarbij is hij veelzijdig in muziekkeuze en bezit hij grote kennis van repertoire van zowel kerkelijke als niet-kerkelijke signatuur. Arjan is een prettig mens in de omgang en dat maakt het samenwerken met hem plezierig. Uitvaartmuziek is bij hem in goede handen.

ds. Robert-Jan van Amstel, predikant (www.amstel4.nl)