+31 6 51163088     info@vivreuitvaartmuziek.nl


Een Feestdienst ter herdenking aan het leven van hem


In de uitvaartdienst in januari 2020 van mijn moeder speelde jij het orgel. Zeer indrukwekkend, daardoor was het afscheid zeer mooi en waardig. Mijn vader is op 11 januari gecremeerd in crematorium Hofwijk. Ook hier was je aanwezig voor de muzikale begeleiding. Mede door jouw orgel- en pianospel werd het een Feestdienst ter herdenking aan het leven van hem. Geweldig en zeer bedankt! 

 

Hotze de Ruiter


Inge van Rossum


Het is mooi om een afscheidsdienst te kunnen maken voor je ouders, omlijst met livemuziek. Dit hebben mijn broer en ik kunnen doen. Het heeft de afscheidsrituelen verrijkt. Het is bijzonder om de klanken van beide diensten nog na te kunnen ‘voelen', dit geeft troost.

 

Onze vader is een paar jaar geleden overleden en er kwam toen veel op ons af. Er waren veel regels waar we aan moesten houden, door Corona. Via onze uitvaartleider werden we in contact gebracht met Arjan Breukhoven. Hij heeft de afscheidsdienst met zijn orgel en pianospel meerwaarde kunnen geven. Petra Berger zong prachtig. Ik wilde mijn verhaal spreken op muziek van Max Richter, The Departure. Arjan gaf gelijk aan dat dit mogelijk was. Hij heeft mijn woorden ondersteund met zijn improvisatiespel. Het was bijzonder om mijn verhaal op deze manier te kunnen vertellen. De dienst werd opgenomen en onze moeder heeft deze nog heel vaak op haar iPad bekeken. Ze putte kracht uit de liederen, de muziek en onze verhalen die we met elkaar uitspraken.

 

Onze moeder is onlangs overleden. Het was plotseling. Voor ons was het duidelijk dat we weer met Arjan Breukhoven een mooie dienst wilde maken. Tijdens onze voorbereidingen van de dienst dacht Arjan op een aangename manier met ons mee. Heel doortastend en goed luisterend naar de wensen die we hadden. Wederom kreeg de dienst een mooie verfijning mee. Dit keer zong Trijntje Oosterhuis een aantal liederen. Arjan speelde ook een muzikale improvisatie op de vleugel van Psalm 91. Een vertelling op zich. Wederom heeft Arjan mijn woorden begeleidt, nu met een improvisatiestuk op Arvo Pärt, Spiegel im Spiegel. Samen met een violiste. Nu ben ik diegene die af en toe op mijn iPad beide diensten bekijk en met name beluister. Dan voelen ze nog even dichtbij.

 

Inge van Rossum


ds. Robert-Jan van Amstel


Toonkunstenaar Arjan Breukhoven heeft een groot talent voor muziek maken én hij is een sfeermens. De muziek die hij maakt tijdens een uitvaartplechtigheid is altijd passend bij de stemming van degenen die afscheid nemen. Daarbij is hij veelzijdig in muziekkeuze en bezit hij grote kennis van repertoire van zowel kerkelijke als niet-kerkelijke signatuur. Arjan is een prettig mens in de omgang en dat maakt het samenwerken met hem plezierig. Uitvaartmuziek is bij hem in goede handen.

ds. Robert-Jan van Amstel, predikant (www.amstel4.nl)


Ignar Rip


Wat ben ik blij dat de uitvaartleider mij in contact bracht met Arjan Breukhoven. Direct een prettig contact en Arjan begreep direct wat ik wilde. Met als resultaat dat we letterlijk de juiste toon hadden bij de uitvaart van mijn tante. Een zangeres die vaste soliste is bij Andre Rieu, een top violist en Arjan Breukhoven zelf op de piano, pardon vleugel. Maar die was er in eerste instantie niet. Arjan heeft toen voor redelijk prijs een vleugel georganiseerd. Echt geweldig. 

Vanuit Amerika, Australië, Oostenrijk en natuurlijk vanuit Nederland kreeg ik complimenten voor de life gespeelde muziek. Perfect, passend bij de afscheidsdienst zodat alles een geheel was.

Live muziek is een absolute aanvulling bij een uitvaart. Wil je kwaliteit, geen gedoe dan beveel ik Arjan Breukhoven zeer aan.


Pierre en Marjolein van der Spek


Wij hebben binnen korte tijd eerst onze vader en toen onze moeder naar hun laatste rustplaats moeten brengen, binnen de corona tijd, dus met een beperkt aantal mensen. Op zo'n moment komt er veel op je af en dan is het heel fijn dat je dingen uit handen kunt geven. Met één telefoontje, "buiten kantooruren", was de kerk, de organist en de zang geregeld, want een uitvaart zonder zang, kan echt niet. Bij beide uitvaarten was de zang zo mooi ingevuld dat dit echt een aanvulling was. Een echte aanrader ook als de corona straks verdwenen is. Tijdens een uitvaart in de kerk heb je vaak twee kampen. Het ene kamp is niet gewend om te zingen en het andere kamp kan geen woord uit brengen. Oplossing laat Arjan, Vivre Uitvaartmuziek, naast de piano of orgel de zang regelen, je zult er geen spijt van krijgen!